Вашият Кредит Помощник
 

Застрахователни Компании Част 2

  • Уника

Лого:
Уеб Сайт: www.uniqa.bg
Описание: Застрахователната компания "Витоша” АД (старото име на УНИКА) е създадена през месец май 1992 година, през септември същата година получава разрешение да извършва застрахователна дейност

  • Евроинс

Лого:
Уеб Сайт: www.euroins.bg
Описание: ЕВРОИНС получава разрешение за извършване на застрахователна дейност през 1998 година. ЕВРОИНС е един от десетте учредители на "Националното бюро на българските автомобилни застрахователи".

  • Лев Инс

Лого:
Уеб Сайт: www.lev-ins.com
Описание: “ЛЕВ ИНС”АД е учреден през 1996 година, като това е и една от първите застрахователни компании с изцяло частен капитал.

  • Интерамерикан

Лого:
Уеб Сайт: www.interamerican.bg
Описание: Собственик на “ИНТЕРАМЕРИКАН БЪЛГАРИЯ” ЗЕАД е холандския финансов холдинг EUREK, който през 2005 г. Е обявен за една от най бързо развиващите се финансови групи в Европа. “ИНТЕРАМЕРИКАН БЪЛГАРИЯ” е първото българско застрахователно дружество, основано с чуждестранен капитал

  • HDI

Лого:
Уеб Сайт: www.hdi.bg
Описание: HDI получава лиценза си за застраховане през 2000 година. Компанията е член на Националното бюро на българските автомобилни застрахователи и на Асоциацията на българските застрахователи.


Приятели
Fx Пазари